HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Rahatlatan Bitki Çayları Hangileridir? Nasıl tüketilmelidir?

11-06-2020 11:24
Rahatlatan Bitki Çayları Hangileridir? Nasıl tüketilmelidir?

Rahatlatan Bitki Çayları Hangileridir? Nasıl tüketilmelidir?

Enfes bitkilerin rahatlatan ve huzur veren kokularının sindiği bir kupa mutluluk… Günün istediğiniz saatinde kendinizi şımartmak için bir fincan bitki çayıyla küçük mutluluklar yaratabilirsiniz. Bitki çaylarının dinginlik ve rahatlık sağlayan aromalarıyla kendinize bir güzellik yapın ve her derde deva bitki çaylarını mutfaklarınızdan eksik etmeyin.

Bitki çaylarının zayıflama, kan basıncını düzenleme, vücuttaki fazla ödemi atma gibi kullanımları arasında en çok tercih sebeplerinden biri de rahatlama ve sakinlik sağlama unsurudur. Peki hangi bitkiler rahatlama ve uyku yapma özelliğiyle daha öne çıkıyor? Özellikle gece yatmadan önce hangi bitki çaylarını tercih etmeliyiz sorularının cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Hangi bitki çayları rahatlatıcı etkiye sahiptir?

Papatya, rezene ve melisa en çok tercih edilenler arasında

 

 Green La Viva Papatya Çayı 150 Gr

1.Papatya çayı (mayıs papatyası), özellikle akşamları yemek sonrası yaşanılan mide ağrıları ya da hazımsızlık gibi sorunlarda rahatlama etkisi sunar. Yetişkinler için baş ağrılarına ve uykusuzluğa karşı etkilidir.

 

 
 
 
 
 
 
2.Melisa çayı özellikle sinir sistemini rahatlatıcı etkisiyle uykusuzluğa çözüm sağlayabilir. Her akşam düzenli olarak tüketeceğiniz bir fincan melisa çayıyla daha dingin ve rahat bir uyku çekebilirsiniz.
 

 

 

 

 

 

 

 

Green La Viva Rezene Çayı 400 Gr

3.Rezene çayının da kaslar ve mide üzerinde iyileştirici etkisi olduğu bilinmektedir. Özellikle akşam yemeklerinden sonra içeceğiniz bir fincan rezene çayıyla hazımsızlık probleminize doğal yolla çare bulabilir, uykunuzun gelmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Green La Viva Ihlamur Yaprak 50 Gr

4.Ihlamur çayı hoş kokusuyla sinirleri yatıştırır ve kasları gevşetir. Mide ağrılarına, baş, boyun kasılmalarına da iyi geldiği bilinmektedir. Aynı zamanda kas gevşetici özelliğiyle uykuya geçişi kolaylaştırır.

 
 
 
 
 
 

Mide rahatsızlıkları için iyileştirici etkilere sahip bitkilerden diğer en önemlileri ise zencefil ve nanedir. Mide bulantılarında özellikle önerilen zencefil limon çayı ve nane limon çayıyla rahatsızlığınız için doğal çözümler sağlayabilirsiniz. Green La Viva Zencefil Limon ve Green La Viva Nane Limon Çayına Vins Market’den ulaşabilir, özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Tüm bitki çaylarımız geniş gramajlarda ve uygun fiyatlarla kapınıza teslim!

 

 

Gözde Kantarcı


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.